EUIB delega en les seves assemblees la postura del seu diputat en el plè d’investidura, així farem polítiques d’esquerra autèntica.

Esquerra Unida de les Illes Balears es felicita de la seva tornada al Parlament balear, en la figura del diputat per Menorca Pablo Jiménez.

Han estat vuit anys d’extraparlamentarisme durant els quals la organització ha tractat d’estar a peu del conflicte defensat els interessos de les classes populars i treballadores i teixint confluències amb altres forces polítiques.

A través del company Pablo Jiménez acostarem al Parlament les demandes de les menorquines i de totes les assemblees insulars d’Esquerra Unida de les Illes.

Ara, la direcció col.legiada d’EUIB convocarà els òrgans per tal de definir quina serà la postura del partit de cara al plè d’investidura de Francina Armengol. Aquest dissabte s’establirà el calendari i el mètode de la consulta per tal que els militats i simpatitzants puguin opinar i votar sobre els acords presos i la investidura.

Share This